Huh?

Joy uit B&B Vol Liefde zet B&B te koop

12 juli 2023 14:33 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© RTL
Het seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang. Eén van de B&B eigenaren die gevolgd wordt dit seizoen, is Joy. De 25-jarige deelnemer heeft een B&B in Malaga en hoopt een leuke vrouw te ontmoeten tijdens het avontuur. Maar het lijkt erop dat zijn stulpje inmiddels al te koop staat.

Te koop

Dat Joy zijn B&B Mount Joy te koop heeft gezet, blijkt uit de advertentie op de Spaanse versie van Funda, Idealista. En dat terwijl Joy in B&B Vol Liefde uitzoekt of er een romantische klik is met één van de singles die bij hem op bezoek zijn gekomen. Op de website Idealista biedt hij een 'uniek bergbezit' aan dat bestaat uit drie charmante huizen. Zijn bed and breakfast ligt bovenop een berg in Malaga, Spanje.

Drie charmante huizen

Het gaat daarbij om zijn B&B die groot genoeg is voor twaalf personen inclusief zwembad en sauna, een huis dat ruimte biedt voor acht personen en het romantische optrekje dat hij al eerder kort liet zien in B&B Vol Liefde. In de advertentie noemt hij het de 'hemel op aarde'. 

De totaalprijs bedraagt 800.000 euro. Daar krijg je dan ook wel een hoop voor terug. ''Het is niet zomaar een woning. Het is een toegangspoort tot een werkelijk unieke levensstijl. Het biedt de kans om jezelf onder te dompelen in de natuur, te genieten van de schoonheid van de bergen en te profiteren van de rust die alleen zo'n idyllische omgeving kan bieden'', schrijft hij bij de advertentie.

Waarom Joy zijn B&B wil verkopen, is niet bekend. Het staat sinds twee dagen te koop.

B&B Vol Liefde is elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te kijken via Videoland.

Meer over