"Wilde me niet aanstellen"

Julia Tan breekt rugwervel bij duik voor RTL-videokanaal

8 november 2019 17:04 | actualiteiten | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Julia Tan is ernstig gewond geraakt tijdens de opnames van YouTube-serie BlindSpot. Bij een sprong van een hoge duikplank kwam de 19-jarige dochter van Humberto Tan verkeerd terecht.

In eerste instantie probeerde Julia de pijn te negeren omdat ze zich niet aan wilde stellen, maar er bleek meer aan de hand.

Ziekenhuis

Eenmaal thuis werd de pijn te erg en belde ze met haar ouders. Vader Humberto bracht Julia uitgerekend op zijn verjaardag naar het ziekenhuis waar bleek dat ze een ruggenwervel had gebroken. Verplichte bedrust is een pre voor de energieke Julia die samen met haar vader de halve finale van Dance dance dance wist te bereiken. Zelf zegt ze over haar verwondingen: "Ik ben snel geholpen en het gaat best goed. Ik kan een beetje rechtop zitten."

Concentrate

De videoserie BlindSpot maakt onderdeel uit van Concentrate, de online videotak van RTL. De makers zijn geschrokken van het incident, zo laat een woordvoerder weten. Ze gaan in de toekomst kritischer beoordelen welke confrontaties wel of niet gepast zijn.

Meer over