Nog meer overschrijdend gedrag

Kandidaat The Voice doet aangifte tegen Ali B.

15 januari 2022 13:45 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© William Rutten
Er lijkt een complete beerput opengetrokken bij The Voice of Holland. Volgens RTL Boulevard ligt er bij het Openbaar Ministerie een aangifte tegen Ali B. wegens seksueel overschrijdend gedrag.

Eerder vandaag nam The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen al ontslag nadat hij door het programma BOOS van Tim Hofman was benaderd over beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag. Rietbergen legde meteen een bekentenis en een spijtbetuiging neer bij de redactie. 

Management ontkent

Dat geldt nog niet voor Ali B. Zijn management ontkent in alle toonaarden dat er iets aan de hand zou zijn met Ali. De rapper heeft zelf ook een verklaring gegeven. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

BOOS

BOOS meldde zaterdagochtend dat er meerder mensen van The Voice betrokken zijn bij de aantijgingen van seksueel overschrijdend gedrag. Of Ali B. daar ook bij zit, heeft het programma nog niet bevestigd. De uitzending van BOOS komt helaas donderdag pas op YouTube. 

Gaan we The Voice überhaupt nog zien?

RTL heeft alvast de uitzendingen van het kersverse seizoen van The Voice of Holland stilgelegd. Wanneer er inderdaad een aangifte ligt tegen Ali, dan kunnen we ons bijna niet voorstellen dat er nog afleveringen van The Voice zullen worden uitgezonden. 

The Voice Kids

Als er inderdaad een aangifte tegen Ali B. ligt, heeft RTL ook een levensgroot probleem met The Voice Kids. Daar is Ali al sinds 2016 coach en het nieuwe seizoen is al opgenomen. 

Meer over