Nieuwe scheet gezocht

Karin van De Scheetjes te zien in Lang Leve De Liefde

6 juni 2023 13:22 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© Talpa
In 2015 vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een midgetgolfbaan te openen. Hun avontuur werd gevolgd in Ik Vertrek en het stel, dat elkaar liefkozend 'scheet' en 'scheetje' noemde, kreeg al snel een eigen realitysoap: De Scheetjes. Het huwelijk van Hans en Karin strandde en beiden vonden een nieuwe partner. Inmiddels is Karin wederom klaar voor een nieuwe liefde en kunnen we haar deze week zien in Lang Leve de Liefde!

Aan Shownieuws vertelt Karin waar zij naar op zoek is in een man. 

Volop in het leven

Zo vertelt ze: "Ik hou niet van dikke mannen, kale mannen met een baard", vertelt Karin. "Ik hou van een verzorgde man die ook volop in het leven staat. Ik zeg altijd: we staan met één poot in het graf. Dan moet je gewoon lekker genieten zolang het kan."

Beelden

Shownieuws heeft de eerste beelden en te zien is dat in de aflevering van Lang Leve de Liefde Karin haar lieve opmerkingen niet onder stoelen of banken steekt. "Je bent hartstikke knap zonder bril moet ik zeggen", om haar date vervolgens een kus te geven. "Ik weet niet hoe ze het allemaal in beeld gaan zetten, maar er is wel het één en ander gebeurd ja", aldus Karin.

Gescheiden van Hans

De afwikkeling van de scheiding tussen Karin en 'haar scheet' Hans gaat minder soepel: "Hij werkt gewoon niet mee, geef mij gewoon waar ik recht op heb en dan is het klaar. De midgetgolfbaan schijnt verwaarloosd en niet meer zo druk te zijn. We hebben geen contact meer."

De aflevering van Lang Leve de Liefde met Karin is donderdag 8 juni om 19.00 uur te zien op SBS6.

Meer over