Invalkrachten

Kefah Allush en Margje Fikse keren volgende week eenmalig terug bij Op1

16 december 2020 15:03 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Kefah Allush en Margje Fikse zijn volgende week weer eenmalig te zien als presentatieduo bij Op1. Zij nemen namens de EO de plek in van Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink. Laatstgenoemde is vanwege een reportage in het buitenland verhinderd.

Zodoende zitten komende maandag Kefah en Margje voor de verandering weer eens aan het hoofd van de tafel. Het duo deed eerder dienst als invalkrachten en die status nemen ze nu dus ook weer aan.

Lockdown

Op1 zou eigenlijk vrijdag voor het laatst te zien zijn bij op NPO1, maar vanwege de lockdown waarin Nederland momenteel verkeert, werden de uitzendingen verlengd tot in ieder geval 23 december. De duo’s voor dinsdag en woensdag blijven hetzelfde met respectievelijk Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg (BNNVARA) en Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen (Omroep MAX).

Zondageditie 

Na 23 december is er even rust in de Op1­-tent, waarna niet veel later de zondageditie weer van stal gehaald wordt. Eerder waren Jeroen Pauw en Fidan Ekiz daar de gezichten van, maar in de nieuwe reeks zal een ander duo de honneurs waarnemen.

 

Meer over