In conclaaf

Khalid Kasem is dit seizoen niet meer te zien als presentator

4 april 2024 11:10 | actualiteiten | Door Esther Hut

© Annemieke van der Togt

Khalid Kasem keert voorlopig niet terug op televisie als presentator, ondanks dat hij vorige week een positieve uitspraak te horen kreeg van de deken van de Amsterdamse orde van Advocaten.

Dat vertelde zijn collega Sophie Hilbrand woensdagavond in de talkshow Sophie & Jeroen.

Lees ook:

Lees ook:

Khalid Kasem

Voor het geval er nog een lichte twijfel was of Khalid Kasem weer aan zijn talkshow tafel zou zitten, is die nu helemaal weggenomen. Sophie Hilbrand vertelde namelijk dat haar collega in ieder geval in het huidige seizoen (dat tot 31 mei loopt) niet terugkeert. Sophie Hilbrand blijft de talkshow tot die tijd samen met Jeroen Pauw presenteren.

BNNVARA laat daarnaast weten dat de partijen zijn het erover eens dat een terugkeer "vanwege alle discussie rond zijn persoon" niet aan de orde is.

Khalid & Sophie

De oud-advocaat legde begin januari zijn werkzaamheden als presentator van zijn talkshow Khalid & Sophie neer, omdat hij ervan verdacht werd een ambtenaar te hebben omgekocht. De deken van de Amsterdamse orde van Advocaten oordeelde vorige week dat er geen aanwijzingen zijn dat Khalid schuldig is.

BNNVARA en de presentator gaan nu met elkaar in gesprek om te kijken of hij wellicht in de toekomst kan terugkeren op televisie.

Meer over