Een en al lof

Kijkers fan van Kim de Boer in Better Than Ever

23 maart 2023 21:46 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© RTL XL
In een nieuwe aflevering van Better Than Ever staan weer een aantal oud-deelnemers van talentenshows op het podium. Naast Sandra van Nieuwland en Richy Brown, is het ook Kim de Boer die derde werd in The Voice of Holland in 2010. En kijkers raken niet over haar uitgepraat.

Op Twitter is er alleen maar lof voor haar verhaal en haar optreden.

Interview

Tijdens het interview met Martijn Krabbé vertelt hij dat hij haar hielp om overeind te blijven in het programma. "Jij voelde je niet bijzonder genoeg", vertelt hij. Dat gesprek emotioneert de zangeres want dat is iets wat ze nog altijd moeilijk vindt.

Familie

Een halfjaar na The Voice werd de zus van Kim ziek. "Dat raakt mij heel erg. Ze heeft een hersentumor en het gaat niet heel goed", vertelt ze. Daarom is de zangeres ook zo dankbaar voor wat ze heeft.

Bereikt

Op de vraag wat Kim bereikt heeft, is ze heel duidelijk. "Persoonlijke ontwikkeling is wat ik bereikt heb. Maar ik ben nooit echt doorgebroken. Wel is Kim altijd actief geweest in de muziekwereld. Zo is ze ook vocal coach en heeft ze Maan als studente gehad.

Adele

En er zijn maar weinig mensen in Nederland die dat kunnen zeggen, maar Kim de Boer mocht in de The Voice een duet zingen met Adele. Dat matchte goed volgens haar want ook Adele is een bescheiden vrouw.

Kensington

In de aflevering van donderdag zingt Kim Sorry van Kensington en daarmee oogst ze veel lof. Niet alleen bij de andere artiesten in Better Than Ever, ook op Twitter is er niets negatiefs te bekennen. 

Kijk hier nog eens de auditie van Kim de Boer.

Meer over