Lekkende waterleiding

Kijkers hebben te doen met kapper Arjen in Daar Gaan Ze Weer

2 april 2024 22:27 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Videoland
Arjen en Jacobien, bekend van Kerels met een Kleintje, hebben hun huis in Amsterdam-Zuid achtergelaten voor hun Italiaanse droom werkelijkheid te laten worden: een grote villa in Italië gekocht. Ze worden gevolgd in het programma Daar Gaan Ze Weer. En de kijkers hebben te doen met kapper Arjen.

Dat blijkt uit de reacties op X tijdens en na de eerste aflevering.

Bivakkeren

Omdat hun droomvilla nog niet af is, verblijven ze drie weken in een tent met de drie kinderen waarna ze een klein houten huisje bouwden om tijdens het klussen in te verblijven. Dit willen ze dan daarna verhuren. Maar dat het klussen van de twee niet zonder slag of stoot gaat, is wel duidelijk. Om het waterprobleem dat ze hebben op te lossen, is een slangetje nodig.

Kibbelen

Kapper Arjen gaat op pad maar Jacobien heeft een duidelijke mening over waar hij mee terugkomt. "Deze is alsnog te lang, je moet een kortere", zegt Jacobien terwijl ze over zijn schouder meekijkt tijdens het monteren. "Veel te lang, je moet een kortere." Ook als Arjen toch een poging wil wagen krijgt hij meteen te horen: "Arjen, je moet een kortere." Uiteindelijk begint de boel weer te lekken en is Arjen er klaar mee. "Ik probeer heel positief te blijven voor de kinderen en ik heb ook m'n momenten dat ik me laat gaan", zegt ze tegen de cameramensen.

Klaar mee

Kijkers op X zijn al gauw klaar met de manier waarop Jacobien met Arjen communiceert.

Daar Gaan Ze Weer is vanaf 2 april iedere dinsdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. 

Meer over