In de spotlights

Kijkers The Passion Hemelvaart onder de indruk van Bertrie Wierenga

18 mei 2023 21:16 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© Screenshot The Passion Hemelvaart / KRO-NCRV

Donderdagavond was The Passion Hemelvaart op televisie te bewonderen, het vervolg op de paaseditie van The Passion. In deze editie was er een grote rol weggelegd voor Bertrie Wierenga (Maria Magdalena). En kijkers zijn diep onder de indruk van wat de actrice daar neerzet.

In The Passion Hemelvaart staat het verhaal na de dood van Jezus centraal. Kijkers zagen hoe het verhaal over Jezus (Sinan Eroglu) en zijn discipelen verderging waar de paaseditie ophield: Jezus is opgestaan uit zijn graf en vraagt zijn volgelingen zijn werk voort te zetten.

Zang- en acteerkunsten

Bertrie Wierenga, die we voornamelijk kennen van haar rol als Shanti in Goede Tijden, Slechte Tijden, wist met haar zangkunsten al veel mensen te verbazen in de paaseditie van The Passion. In de Hemelvaart-editie liet ze nog veel meer van haar zangkunsten horen en dat beviel de kijkers goed. Niet alleen zijn de kijkers te spreken over hoe ze de liedjes brengt, ook op haar acteerwerk wordt enthousiast gereageerd. 

Dromen in Kleur

Eén van de nummers die Bertrie deed in de Hemelvaart-editie, was Dromen in Kleur van Suzan & Freek. Hieronder kun je dat optreden terugkijken. 

Meer over