Weg met het silhouet

Kijkers vinden DNA Singers te makkelijk

23 februari 2023 21:58 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Still RTL
Drie nieuwe familieleden maakten vanavond hun opwachting in DNA Singers. Kijkers klagen op Twitter dat het door de silhouetten veel te makkelijk is om te raden wie het familielid is van de artiesten. 

Let op: Spoilers!

Ook de jury zat deze aflevering weer continu op het juiste spoor. Het ging zelfs zo ver dat ze af en toe verkeerde antwoorden gaven om elkaar de overwinning te gunnen.

Silhouetten

De bekende Nederlanders kijken vanuit een speciale plek mee naar het optreden van hun onbekende familielid. Ook de jury en de kijkers thuis krijgen het silhouet te zien van de artiest. Naast dat de hints al veel verklappen, maken de silhouetten het volgens de kijkers nog makkelijker.

Onbekende Nederlanders

Dit keer was het de beurt aan de 33-jarige Allany, de 23-jarige Eva en de 74-jarige Fenny. Chauffeur Allany draait veel reggae als hij onderweg is en reizen zat sowieso in de familie. Kenny B. blijkt zijn vader te zijn. En er was nog een ouder-kindrelatie. Eva is namelijk de dochter van Syb van der Ploeg. "Iedereen zong zijn grootste hit mee terwijl het toch echt in een andere taal was", was een van de hints. Dit verwees naar In Nije Dei van De Kast waar Syb in zat. En dan is er nog Fenny, de zus van Bonnie St. Claire

Meer over