Kijktip: Groeten van Max is weer terug

20 mei 2016 12:00 | actualiteiten | Door Televizier

© Stef den Boer

De vakantieperiode breekt weer aan en dat betekent traditiegetrouw dat het tijd is voor een nieuw seizoen van Groeten van MaxHet zonnige consumentenprogramma is inmiddels al toe aan het negende seizoen.

Sybrand

Ook in deze reeks springt presentator Sybrand Niessen in de bres voor reizigers voor wie de vakantie niet loopt zoals gepland. Met zijn team van deskundigen helpt hij de gedupeerde vakantiegangers bij groot en klein leed.

Frankrijk

Nieuw is de rubriek waarin Nederlanders op de Franse camping worden bezocht om te zien hoe zij vakantie vieren. Wat hebben ze allemaal meegenomen van huis en hoe zien hun maaltijden er op vakantie uit? En kan je wel een behoorlijke maaltijd op tafel zetten als je op fietsvakantie bent en slechts weinig spullen bij je hebt?

Slechte beoordeling

Een vakantie of zelfs één overnachting op doorreis staat of valt met een goede accommodatie. Hotels en vakantieparken die op internet een slechte beoordeling krijgen, kunnen daarom ook dit seizoen weer bezoek van de Groeten van Max-hotelspecialist verwachten.

Mystery guest

In De Accommodatietest gaat de anonieme specialist met de verborgen camera langs bij onderkomens die er bij hun bezoekers niet goed vanaf komen. De mystery guest checkt de accommodaties onder meer op comfort en hygiëne. 

Helaas blijkt tijdens de test regelmatig dat de meeste klagers dit niet zonder reden doen en dat er heel wat verbeterpunten zijn.

Meer over