Kijktip: Opsporing Verzocht laat overvallers filmcrew zien

Opsporing Verzocht laat vanavond beelden zien van de overval op een filmcrew in Amsterdam. Daarbij werd een Audi van 600.000 euro gestolen. 

De filmcrew werd op woensdag 14 oktober beroofd van een peperdure Audi terwijl er werd gefilmd bij tankstation Kriterion op IJburg in Amsterdam. De eigenaar zat in de auto te wachten tot de opnamen verder zouden gaan toen hij door twee mannen werd bedreigd met een vuurwapen. De mannen schoten een paar keer, eisten de sleutels van de auto gingen er met de op maat gemaakte Audi RS6 DTM vandoor. Die auto was 6 ton waard en er reed er maar eentje rond in heel Nederland. 

Uitgebrand

De daders hadden niet veel oog voor de schoonheid van de Audi, het voertuig werd een paar uur later uitgebrand gevonden in een parkeergarage aan de Nachtwachtlaan in Amsterdam Nieuw-West. Doodzonde natuurlijk. Opsporing Verzocht toont beelden van de mannen in een parkeergarage en beelden waarop een deel van de overval te zien is en hopelijk worden de overvallers dan snel in de kraag gevat.

Opsporing Verzocht, dinsdag 17 november om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Meer over:

Reageren