Met nieuwe teamcaptain

Linda de Mol keert terug als presentatrice van Ik Hou van Holland

25 april 2023 14:10 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© Roy Beusker
Ik Hou van Holland keert dit najaar terug op SBS6 en Linda de Mol neemt weer plaats op haar vertrouwde plek achter de desk. De zaterdagavond staat hiermee weer in het teken van leuke spelletjes op het gebied van entertainment, muziek, taal, sport en vaderlandse geschiedenis.

De presentatie van het vorige seizoen van Ik Hou van Holland was in handen van Rob Kemps, maar hij draagt het stokje weer (terug) over aan Linda de Mol

Fanatieke Nederlanders

Linda wordt dit seizoen bijgestaan door Jeroen van Koningsbrugge en kersverse teamcaptain Richard Groenendijk. Net als in de vorige seizoenen krijgen de teamcaptains steun van bekende Nederlanders. De spellen 'Geen Ja, Geen Nee, Geen Euh', het verjaardagsspel en Raad het Lied zijn ook in het nieuwe seizoen een vast onderdeel. De teams worden aangemoedigd door hun eigen publieksvak, dat aan het einde van de avond met een mooie prijs naar huis hoopt te gaan. 

Gemis van Linda

Linda de Mol is positief over haar terugkeer: "Ik heb besloten dat ik het komende seizoen van Ik Hou van Holland weer ga presenteren na een fantastisch seizoen met Rob, waarvoor ik hem heel dankbaar ben. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Jeroen en Richard in de studio te staan en samen met de wisselende BN'ers en het altijd enthousiaste publiek de vertrouwde spellen te spelen. Wat heb ik het gemist!"

Ik hou van Holland is vanaf dit najaar negen weken lang te zien op SBS6. 

Meer over