Lucille Werner presenteert Knevel en Van den Brink

8 Juli 2013 15:30 | actualiteiten | Door Televizier

Lucille Werner, Michael Boogerd en Wouter Bos zullen de aankomende tijd plaatsnemen aan de tafel van Knevel en Van den Brink. De presentatoren kunnen dan kort met vakantie.

Dit jaar is het voor het eerst dat Knevel en Van den Brink de hele zomer doorgaan met hun programma. Toch willen de mannen er af en toe ook tussenuit voor een korte vakantie. Om deze reden zullen vanaf 15 juli verschillende gastpresentatoren Knevel of Van den Brink aflossen.

Vakantieschema Knevel en Van den Brink

Vanaf 15 juli is Tijs van den Brink dagelijks met een nieuwe presentator te zien. Hij kijkt hier erg naar uit: “Het levert nieuwe dynamiek op en daar heb ik gewoon heel veel zin in!” Vanaf 29 juli keert Andries Knevel weer terug van vakantie. Hij presenteert het programma dan tot en met 9 augustus met verschillende bekende Nederlanders. Daarna zullen Andries en Tijs nog enkele weken samen te zien zijn.

De gastpresentatoren

Over de gekozen gastpresentatoren vertelt Van den Brink: ''We zijn op zoek gegaan naar mensen die vaak of regelmatig te gast zijn geweest in talkshow-achtige programma's. Het kan haast niet anders of zij hebben wel eens gedacht: 'Dat zou ik heel anders doen'."

Aan de hand van dit criterium zijn de EO-presentatoren tot het volgende lijstje gekomen: Antoine Bodar, Arend Jan Boekestijn, Michael Boogerd, Wouter Bos, Mathijs Bouman, Johan Derksen, Kees Jansma, Astrid Kersseboom, Helga van Leur, Jan Marijnissen, Maarten van Rossem, Sabine Uitslag, Lucille Werner en Leontien Zijlaard-van Moorsel.

Meer over