Had niet gehoeven

Maarten van Rossem ventileert mening over nieuwe decor van De Slimste Mens

28 december 2022 12:25 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Manon van der Zwaal
Ondanks dat De Slimste Mens van zender is veranderd en er een make-over is geweest, trekt het programma weer veel kijkers. Maar over dat decor is Maarten van Rossem heel duidelijk.

Presentator Philip Freriks is wel te spreken over het nieuwe decor en vindt het er chic uitzien.

Mening

Maarten van Rossem, die zich regelmatig mengt in het programma vanuit zijn stoel, is duidelijk over het nieuwe decor. "Wat vind je ervan?" vraagt Philip. "Het had van mij niet zo gehoeven", geeft Maarten als antwoord. "Het schijnt een compensatie te zijn omdat we van NPO1 naar NPO2 zijn gegaan."

Tweedehands

Philip is van mening dat het eerdere decor wat meer tweedehands was. Maarten weet daar wel iets over te zeggen. "Nou mijn stoel was inderdaad tweedehands en daar is niks aan veranderd." Philip zegt dat dat komt omdat Maarten er blij mee is. "Ja, sinds er verwarmingselementen op zijn gemonteerd is het een prachtige stoel."

Vakantie

Dat de twee boegbeelden van het programma het wel met elkaar kunnen vinden, is ook vragensteller Theo Maassen niet ontgaan. Een ware bromance noemde hij het en hij denkt dat een vakantie voor hen wel leuk zou zijn. Als de vraag door de kandidaten beantwoord is, geeft Maarten hem gelijk. Hij wil wel een ‘fijne museale reis door Europa' met Philip wil maken. "Waarom niet?" Ook Philip vond dat een goed idee: "Ja, ik zou het best een paar dagen uithouden."

Meevragen

"Misschien kunnen we Theo ook meevragen?", opperde Van Rossem. Ook daar reageerde Philip positief op: "Ja, lijkt mij ook gezellig. Het wordt vast heel leuk."

De Slimste Mens is elke maandag tot en met donderdag om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer over