Marc-Marie Huijbregts in Ranking The Stars

24 juni 2014 17:12 | actualiteiten | Door Televizier

De laatste namen van het nieuwe seizoen Ranking the Stars zijn bekend. De altijd grappige Marc-Marie Huijbregts en politicus Henk Krol doen mee aan het programma.

De twee mannen zijn de laatste kandidaten die behoren tot de groep wisselende panelleden. Musicalster Freek Bartels, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Richard Groenendijk zijn elke week te zien in het programma. 

Alle kandidaten

Monique Smit, Sylvana Simons, Rick Brandsteder, Gerda Havertong, Anny Schilder, Euvgenia Parakhina, Patty Brard, Tim Douwsma, Marc van der Linden, Toprak Yalçiner, Christina Curry, Patricia Paay, Cilly Dartell, Milika Peterzon behoren tot de wisselende rankers. Aan dit lijstje worden nu ook Henk Krol en Marc-Marie Huijbregts. 

Een kijkje achter de schermen

Paul de Leeuw, de presentator van de show, laat op Twitter weten dat hij erg te spreken is over de nieuwe reeks. Ook gunt hij iedereen een kijkje achter de schermen.

Eerder zei de presentator in de ochtendshow van Giel Beelen dat Peter R. de Vries aan het programma mee zou doen. Dit blijkt dus niet te kloppen.

Meer over