Op plek Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman krijgen tv-programma op SBS6

11 mei 2023 10:33 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman kunnen hun vakantie dit jaar wel vergeten. De twee heren nemen vanaf juni het stokje over van de heren van Vandaag Inside op SBS6.

Hoe hun programma er precies uit gaat zien, blijft echter nog de vraag.

Vandaag Inside

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen vullen al enkele maanden de maandag- t/m vrijdagavonden, maar dat duurt niet lang meer. Na 2 juni mogen ook zij genieten van een lange en vooral welverdiende vakantie die tot in augustus zal duren. De kijkers blijven ondertussen niet met lege handen zitten: Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman mogen dit gat vullen.

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman

Hoe ze dat precies gaan doen, is nog de vraag. SBS6 heeft momenteel enkel bevestigd dat de twee heren een uitstapje maken naar hun zender en dat hun 'pop-up show' een actuele talkshow wordt met de naam Marcel en Gijs. "Zowel de zender als de mannen zelf verheugen zich op deze bijzondere samenwerking", aldus Talpa in een eerste statement. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)


De Oranjezomer

Wat wel duidelijk is, is dat ze niet de gehele zomer voor hun rekening hoeven te nemen. Hélène Hendriks keert namelijk later ook nog terug met De Oranjezomer. Zij zal onder meer updates geven over de Formule 1, de Tour de France, het WK Vrouwenvoetbal en Wimbledon.

Marcel & Gijs is vanaf 5 juni iedere werkdag rond 21:30 uur te zien bij SBS6. Wat er gebeurt met Prins met het Witte Haar is nog niet beken.

Meer over