Mark Rutte is geen homo

19 mei 2014 11:24 | actualiteiten | Door Televizier

PowNews-verslaggever Jan Roos zei zeker te weten dat Mark Rutte een relatie heeft met een man, maar een woordvoerder van de premier ontkent alles.

”We kunnen het bericht niet plaatsen en het klopt niet”, is de korte reactie van de woordvoerder van de premier aan het RTL Nieuws. Dat zou natuurlijk alles kunnen betekenen, maar we gaan ervan uit dat de woordvoerder doelt op de eventueel homoseksuele activiteiten van Rutte. 

Jan Roos

PowNews-verslaggever Jan Ross beweerde in zijn radioprogramma Echte Jannen op Radio 1 dat hij zeker weet dat Nederland haar eerste homoseksuele premier heeft. “Het is aan mij persoonlijk bevestigd”, zegt hij. “Het is officieel.” Ook na de ontkenning van de woordvoerder blijft Roos bij zijn bewering.

Rondborstige blondines

Omdat Mark Rutte nog nooit is gesignaleerd met een vriendin wordt hij wel vaker geplaagd door geruchten over zijn seksuele geaardheid. In het verleden vertelde goede vriend Jort Kelder in DWDD dat Rutte toch echt hetero is. Volgens Jort valt de premier op rondborstige blonde dames.

Meer over