Mark Rutte kiest voor Humberto

Op de vooravond van de Europese verkiezingen verkiest de minister-president RTL Late Night boven Pauw en Witteman.

Het einde is nabij

De strijd om de latenighttalkshow is daarmee definitief ten einde gekomen. Dalende kijkcijfers zorgen voor het slechtst bekeken seizoen van Pauw en Witteman ooit. Zelfs met de laatste aflevering in het vooruitzicht moeten Jeroen en Paul opnieuw een flinke domper verwerken. Vrijdag komt de talkshow officieel ten einde. 

De lach van Humberto

Zijn het de tranen van Ilse de Lange? De hoge kijkcijfers? Of heeft de lach van Humberto de premier uiteindelijk overgehaald? Wat de reden ook is geweest, het is RTL Late Night gelukt om Mark Rutte te strikken voor een uitgebreid interview. Waar Pauw en Witteman vaak kiezen voor een zakelijk gesprek geeft RTL 4 de kijkers de kans om een vraag te stellen aan de minister-president. Dat is hard nodig, want het gros van de Nederlanders is volgens het RTL-programma totaal niet met de verkiezingen bezig. 

Stel je vraag

Heb jij een brandende vraag voor de premier? RTL Late Night roept kijkers op om door middel van een filmpje een vraag in te zenden voor Rutte. Alle vragen zijn geoorloofd, maar niet alles wordt uitgezonden. Of je nu creatief, kritisch, positief of negatief bent; zorg dat je opvalt! Stuur je filmpje naar rtllatenight@bluecircle.tv en wie weet zien we je vanavond op RTL 4.

Reageren