Voorjaar 2024

MAX komt met nieuwe dramaserie Zussen

25 april 2023 13:36 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© Elmer van der Marel/MAX

De opnames voor de nieuwe 8-delige dramaserie Zussen zijn van start gegaan. De serie gaat over drie vrouwen, die tot hun grote verrassing halfzussen blijken te zijn. De rollen van de zussen worden gespeeld door actrices Fockeline Ouwerkerk, Joy Delima en Melody Klaver

De halfzussen erven niet alleen de boerderij van hun vader, maar worden ook geconfronteerd met de geheimen die hun vader bij zich droeg. 

Het verhaal

Als na het overlijden van de vader van Rolinde blijkt dat hij nog twee dochters heeft, is dat een enorme schok voor de boerendochter. En niet alleen voor haar is het een schok, ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. Alle drie de zussen duiken opnieuw hun verleden in. Het leven van hun vader blijkt te zijn omgeven met mysterie, ook rond zijn overlijden. De vraag ontstaat zelfs of zijn val in de gierput wel een ongeluk was. 

Cast

De hoofdrollen in Zussen worden gespeeld door Huub Stabel, Olga Zuiderhoek, Joy Delima, Melody Klaver en Fockeline Ouwerkerk. Daarnaast zijn vele bekende acteurs terug te zien in de acht afleveringen.

De dramaserie is in het voorjaar van 2024 te zien bij MAX op NPO1.

Meer over