Spannende dag

Mia en Dion zijn klaar voor generale repetitie

8 mei 2023 16:40 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk

Het is een spannende dag voor Mia en Dion, want vanavond is de generale repetitie voor het Eurovisie Songfestival. Dan wordt het helemaal duidelijk hoe het optreden van Burning Daylight eruit komt te zien. Het duo vertelt aan Shownieuws dat de act niet meer veranderd gaat worden en dat het helemaal af is.

Verschil met eerdere repetities

''Het grootste verschil is dat we nu de drie minuten versie meemaken en niet drie of vier keer op het podium staan om het nummer te doen'', zegt Mia over het verschil tussen de eerdere repetities en de generale repetitie vanavond. ''We mogen hem eindelijk brengen voor publiek. Dan staat de hele arena vol en dan is het niet alleen meer van ons'', voegt Dion daaraan toe. 

Op de vraag of het een ander gevoel met zich meebrengt dat de zaal gevuld is met mensen, zegt Mia het volgende: ''Ik ben heel nieuwsgierig hoe het gaat voelen, ik kan me voorstellen dat het nog meer urgentie gaat geven dat we we echt onze harten willen geven, daar heb ik zin in.''

Dion vult aan: ''Je komt echt iets doen wat niet alleen voor jezelf is, maar echt voor anderen. Dat brengt een soort spanning met zich mee. Het moment dat ik er sta dan denk ik, wauw dit past bij me en is echt een warm bad. Dat voorzie ik wel, dat precies dat gaat gebeuren vanavond.''

Mia en Dion brengen morgenavond hun nummer Burning Daylight ten gehore in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. 

Lees hier alles over

Meer over