Kan gebeuren

Mia Nicolai en Dion Cooper reageren op songfestival kritiek

18 april 2023 13:53 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© Remko de Waal
Nadat gisteren Eric van Stade, de algemeen directeur van AvroTros reageerde op de alles behalve zuivere optredens van Mia Nicolai en Dion Cooper, reageren de twee artiesten in de podcast Songfestival Troubadours voor het eerst zelf op alle kritiek.

De AvroTros gaf gisteren aan nog steeds veel vertrouwen te hebben in het songfestivalduo en ook mentor Duncan Laurence liet van zich horen. 

Afsluiten van kritiek

In de podcast 'Songfestival Troubadours' laten Mia Nicolai en Dion Cooper weten dat het ze niet is gelukt om zich af te sluiten van alle kritiek. "We gaan niet liegen, we hebben het teruggekeken en gehoord en we snappen dat het niet overkwam zoals we zelf hadden gehoopt."

Techniek

Mia laat weten dat toch de techniek voor de nodige problemen heeft gezorgd: "Helaas hadden we heel veel pech met de in-ears en de techniek. Door het hele circus is er ook gewoon weinig tijd geweest voor het voorbereiden. Daardoor is het minder goed gegaan dan we zelf hadden gewild." Maar Mia blijft positief. "Dat laten we gaan en we gaan lekker door. Het kan nou eenmaal gebeuren!"

Lees hier alles over

Mia Nicolai en Dion Cooper vertegenwoordigen Nederland op 9 mei in de halve finale van het songfestival in Liverpool.

Meer over