Droomtoekomst

Mia Nicolai is klaar voor solo avontuur

2 juni 2023 13:37 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© ANP/Sander Koning
Met het Eurovisie Songfestival nog maar net achter de rug heeft zangeres Mia Nicolai besloten om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Dat het Songfestival niet is gegaan zoals zijzelf en Nederland wilde wil Mia achter zich laten. De zangeres is namelijk meer dan ooit klaar voor haar muzikale solo droom.

Mia Nicolai kijkt er naar uit om te laten zien wie ze is in haar solocarrière. 

Vooruit kijken

Na het Eurovisie Songfestival waar Mia Nicolai samen met Dion Cooper aan meedeed, is het nu echt tijd om vooruit te kijken. De zangers hoopt dan ook dat iedereen 'het gedoe' achter zich kan laten laat ze weten op Instagram: "Ik hoop dat iedereen het Songfestival weer achter zich kan laten en we vooruit kunnen kijken!"

Leerzame tijd

Mia heeft volgens haar de meest leerzame tijd van haar carrière tot nu toe ervaren door haar deelname aan het Songfestival. "Successen en tegenslagen horen bij groei en ik voel dat het songfestival een ontzettend belangrijke bijdrage in mijn zijn als artiest en in mijn persoonlijke groei heeft gehad", vertelt de zangers in een verklaring op Insttagram. 

Soloshow

Op 24 november staat de zangers in de Melkweg en ze schrijft dat ze hier echt enorm naar uit kijkt. Het meebrengen van dansschoenen én tissues wordt aangeraden door Mia. Kaarten voor de show zijn vanaf nu verkrijgbaar. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mia Nicolai (@mianicolai)

Meer over