Model Ancilla Tilia kreeg doodsbedreigingen van Gordon-fans

Toen Ancilla Tilia tijdens RTL Late Night Gordon toebeet dat hij eens wat minder coke moest snuiven, kon ze niet bevroeden dat ze daarna met de dood bedreigd zou worden.

Ancilla was destijds uitgenodigd bij RTL Late Night om te praten over internetprivacy, maar Gordon vond dat onderwerp niet zo belangrijk en liet haar niet uitpraten. 'Misschien moet je niet zoveel coke snuiven', zei Ancilla daarop. Gordon was geschokt en Ancilla bood haar excuses aan. Maar dat had ze niet moeten doen, vertelt ze aan WTF.nl. „Ik heb geen spijt, alleen van de excuses die ik gemaakt heb. Dat was vrijwillig, maar in de hoop dat ik erna weer kon praten over dat waarvoor ik bij Late Night zat.”

Doodsbedreigingen

Na de uitzending merkte Ancilla dat ze nogal wat los had gemaak. „Het was heel heftig dat iedereen ineens een mening over me had. Gordon heeft een nogal enthousiaste fanbase. Ik kreeg zelfs doodsbedreigingen.” Maar er waren ook voordelen. “Ik heb erna een column geschreven over wat ik eigenlijk op tv had willen zeggen. Die is 60.000 keer gelezen. Ik heb dus meer mensen bereikt dan wanneer ik Gordon over me heen had laten lopen."

Niet uit de lucht gegrepen

Toch is ze nog altijd verrast over de boze reactie van Gordon. „Ik wist heel goed wat ik zei. Ik had verwacht dat Gordon of all people dat kon hebben, hij is niet bepaald zachtaardig naar andere mensen toe. Ik dacht: ik zeg niets wat niemand weet. Mijn statement was niet bepaald uit de lucht gegrepen.”

Anicilla Tilia is binnenkort weer eens op televisie te zien. Niet bloot, maar wel in een bikini, bij Expeditie Robinson.

 

Meer over:

Reageren