Musical Awards winnen Award-Award

De gelukkige winnaars van de Award-Award van 3FM zijn de Musical Awards. Dit maakte Claudia de Breij bekend in haar radioshow.

Op de tweede plek eindigde de RadioRing en Speelgoed van het Jaar werd derde. De Televizier-Ring was ook genomineerd, maar heeft dus helaas niet gewonnen. Volgend jaar beter!

Robert ten Brink

Robert ten Brink nam de Award-Award in ontvangst. De presentator bedankte namens de organisatie van de Musical Awards en hield daarna een geestige speech. Volgens Ten Brink was de beker zo zwaar dat ze hem beter kunnen omsmelten om de volgende editie te bekostigen.

Joop van den Ende

Waarschijnlijk komt de prijs op het bureau van musicalproducent Joop van den Ende terecht. Van den Ende opende ook met een luide telefonische 'pang' de stemming in het radioprogramma van De Breij.

De beste award-uitreiking van Nederland

Claudia de Breij en de 3FM-DJ’s zijn de grote organisatoren achter de bijzondere show. Zij vonden dat er een prijs moest worden gegeven aan de beste award-uitreiking van Nederland. "Er zijn inmiddels zoveel awardshows in Nederland, dat het onterecht is dat er nog geen prijs is voor beste awardshow", legde haar producent Leon Polman eerder uit. "Wij voelden ons geroepen dit hiaat in het Nederlandse prijzenlandschap op te vullen."

Reageren