Nederlanders kiezen massaal de kant van Onno Hoes

4 december 2014 16:40 | actualiteiten | Door Televizier

© PowNews

De meeste mensen vinden het maar niks dat PowNews de escapades van de burgemeester van Maastricht uitzond en nemen het op Twitter op voor Onno Hoes.

In de uitzending van 3 december zond PowNews een filmpje uit waarin te zien was dat Onno Hoes aan het daten was met de 20-jarige Robbie Hasselt. Deze Robbie speelde dubbelspel, hij had PowNews van te voren ingelicht over de date en had een verborgen camera meegenomen.

Pijpmondje

PowNews zond het filmpje uit omdat de net van Albert Verlinde gescheiden burgemeester zich daarin nogal laatdunkend uitliet over de Maasrichtse gemeenteraad en omdat de toyboy vrij toegang had gekregen tot de agenda van Hoes en daar ook foto's uit had geplaatst. En tegen Robbie vertelde Hoes ook nog dat hij nooit uit zichzelf zal vertrekken: 'Als ze van me af willen, moeten ze me uitkopen'.

Maar wat vooral bleef hangen na de uitzending was Onno Hoes die sprak over het pijpmondje van Robbie. Tamelijk gĂȘnant.

Twitteraars vinden dat PowNed het filmpje nooit had mogen uitzenden en vooral BN'ers roerden zich.

Maar ook gewone mensen vinden dat Hoes vooral zelf moet weten wat hij in zijn vrije tijd doet.

Robbie Hasselt, de knul die zich aanbood aan PowNews om Hoes in de val te lokken, krijgt intussen wat hij wil. Hij mag donderdag bij Humberto Tan aanschuiven bij RTL Late Night. Maar dat de nieuwe drager van de Willemsorde, Gijs Tuinman, aan diezelfde tafel zit, is natuurlijk veel te veel eer voor de mediageile toyboy.

Vorig jaar verzeilde Onno Hoes ook al in een affaire met een toyboy, de burgervader is duidelijk hardleers.

Meer over