In resterende deel

Nicol Kremers niet meer te zien in huidige seizoen Massa is Kassa

5 juli 2023 19:44 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© ANP /Fotograaf Rob Engelaar
Nicol Kremers, de spraakmakende ex van realityster Peter Gillis, zal niet meer verschijnen in het lopende seizoen van Massa is Kassa. Dat heeft de advocaat van Kremers woensdag bekendgemaakt.

Beelden verwijderen

Kremers eiste vorige week dat er geen beelden of terugblikken meer van haar te zien zouden zijn in Massa is Kassa. De advocaten van Nicol hadden vorige week een sommatie gestuurd aan Talpa en Concept Street, de producent van het SBS6-programma.

Als de beelden niet verwijderd zouden worden, zou Kremers overwegen om naar de rechter te stappen. Nu lijken daar toch afspraken over te zijn gemaakt, want de ex van Peter Gillis zal niet meer verschijnen in het tiende seizoen van het programma. ''In goed overleg zijn enkele aanpassingen gedaan in reeds uitgezonden afleveringen van het tiende seizoen. Nicol zal dit lopende seizoen van Massa is Kassa niet meer te zien zijn'', staat in de verklaring van Kremers' advocaten Sébas Diekstra en Allon Kijl. "Afleveringen uit voorgaande seizoenen van Massa is Kassa, met Nicol, blijven zichtbaar op de platformen van Talpa Network."

Aangifte

Naast dat Nicol eiste dat de beelden van haar verwijderd zouden worden, deed ze ook aangifte van een aantal gevallen van mishandeling, waaronder één van verkrachting door haar ex Peter Gillis. Voor een van de mishandelingszaken komt Peter eind augustus voor de rechter. 

Massa is Kassa is elke dinsdag om 20.30 uur op SBS6 te zien. 

Meer over