Afscheid nemen

Nicole en Manuel delen verdrietig nieuws na Ik Vertrek-uitzendingen: 'Te veel pijn'

10 februari 2023 14:00 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© AVROTROS
Bijna 1,4 miljoen kijkers zagen donderdagavond een verdrietig vervolg van de Ik Vertrek-aflevering over Nicole en Manuel – en het zát ze al niet mee. Hoe gaat het nu met het koppel op Bonaire? De twee geven, helaas, nog een verdrietige update.

In het tweede deel was te zien hoe Nicole het bericht kreeg dat haar vader overleden was en ze naar Nederland vloog. Kijkers leven volop mee en Nicole en Manuel worden overladen met reacties en ontvangen veel boekingen na de Ik Vertrek-uitzendingen. "Ondertussen is er ook wel heel veel verdriet", begint Nicole in een video op Instagram waarin ze in de nieuwe keuken staan.

Verdrietig nieuws van Nicole en Manuel na Ik Vertrek

"Gisteren hebben we Lars (een van hun honden, red.) moeten laten gaan. Te veel pijn, te veel niet meer hond kunnen zijn. En dat is gewoon shit." In tranen vervolgt ze: "Ik mis hem nu al bij het ontbijt." Het rouwende baasje laat weten dat de overleden viervoeter vandaag wordt gecremeerd. "Als het goed is kunnen we hem vanavond alweer ophalen en krijgt hij een mooi plekje in huis." 

Overnachten bij Nicole en Manuel uit Ik Vertrek

Benieuwd hoe het er nu voor staat met hun gastenverblijf en Nicoles kapperscarrière op Bonaire? Op de site van AVROTROS geven ze een update. Wil je Nicole en Manuel blijven volgen en misschien zelfs bij ze overnachten, check dan de site van Bed Brood Bonaire.

Meer over