Nicolette Kluijver als vliegende reporter naar RTL Boulevard

Presentatrice Nicolette Kluijver sluit zich aan bij het nieuwe RTL Boulevard. Dat vertelde Albert Verlinde dinsdagavond op RTL 4. Kluijver krijgt een rol als vliegende reporter, net als radio 538-dj Frank Dane. 

Nicolette Kluijver is niet nieuw bij RTL Boulevard. Af en toe is ze al te zien als invaller voor Winston Gerschtanowitz. In haar nieuwe rol als vliegende reporter zal Nicolette reportages maken en interviews afnemen om daar vervolgens verslag van te doen aan de RTL Boulevard-desk.

Verjonging

Het vertrek van Albert Verlinde heeft een verjonging teweeggebracht bij het showbizzprogramma. Onder meer Luuk Ikink en Ruben Nicolai voegden zich eerder al bij het nieuwe presentatieteam. De opnamelocatie verandert ook. Vanaf 29 augustus is het Leidseplein in Amsterdam de thuisbasis.

Expeditie Robinson

Kluijver kwam in 2014 naar RTL, waar ze onder meer Expeditie Robinson ging presenteren. Vanaf september is ze wederom te zien in het populaire survivalprogramma. Voor haar komst naar RTL was ze werkzaam voor BNN en jongerenzender MTV.

Meer over: