Bij Edith in Tirol

Nieuwe kandidaat Winter Vol Liefde onthuld

6 februari 2023 18:17 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Still RTL Boulevard
RTL heeft deze maandagavond weer een nieuwe kandidaat uit de Winter Vol Liefde-hoed getoverd. Niemand minder dan de 51-jarige Edith is de derde kandidaat voor de winterversie van B&B Vol Liefde.

Eerder werden Benjamin (26) en Saul (29), beiden in Zwitserland, al voorgesteld.

Winter Vol Liefde

In deze nieuwe datingshow gaan Nederlandse vrijgezellen uit het buitenland op zoek naar de liefde in de sneeuw. Iemand die hun hart onder een wollen deken in de witte bergen komt verwarmen. 

RTL Boulevard
RTL Boulevard

Edith

Edith woont samen met haar 14-jarige zoon in Tirol. Ze verhuurt er een appartement en verkoopt glamping chalets. Volgens de website van RTL is de 51-jarige een echte aanpakker, harde werker en geniet ze van het leven. Zo gaat ze in haar vrije tijd graag skiën, een hapje eten, relaxen in de sauna of geniet ze van de après ski.

Ze is een vrolijke en ondernemende vrouw die een sociale en actieve man zoekt die zijn hart op de juiste plek heeft. Ondernemend en zelfstandig, maar ook romantisch op zijn tijd. Een sportieve man, maar wel iemand die van een etentje met een goed glas wijn houdt, of van een dolle avond in de kroeg. 

Aanmelden kan via deze link.

Meer over