Nieuwe opzet RTL Boulevard zorgt voor opschudding

RTL Boulevard staat aan de vooravond van een metamorfose en daar moeten veel mensen nog aan wennen. Eerder werd bekendgemaakt dat Luuk Ikink een van de nieuwe presentatoren wordt, terwijl Albert Verlinde 'zijn' RTL Boulevard verlaat.

Naast Luuk Ikink zullen ook Beau van Erven Dorens, Winston Gerschtanowitz en Ruben Nicolai plaatsnemen achter de Boulevard-desk. Verschillende prominenten uit de showbizzwereld trokken hun wenkbrauwen op bij het lezen van dit nieuws. Met name de aanstelling van Nicolai vinden sommigen verrassend.

Hypocriet

Bart Ettekoven, adjunct-hoofdredacteur van weekblad Weekend vindt de aanstelling van Ruben bizar. “Het blijft natuurlijk een grap dat mensen als Ruben Nicolai, die zelf weigeren iets te vertellen over hun privéleven, een programma als Boulevard gaan doen. Hoe hypocriet is dat?," aldus Ettekoven op Twitter.

Boulevard blijft boulevard

Kritiek richt zich ook op de inhoud van het programma. Presentator Luuk Ikink verzekert kijkers dat er weinig verander.  “Er gaat nu overal rond dat Boulevard straks vol zit met YouTube-filmpjes en vloggers, maar da’s natuurlijk onzin. Boulevard blijft gewoon Boulevard. Verder gaan er wat dingen veranderen, sommige dingen blijven ‘t zelfde, maar Boulevard blijft media, entertainment, crime, lifestyle en meer.”

RTL Boulevard met Luuk Ikink als presentator begint op 29 augustus

Meer over: