Tough as Nails

Jelka van Houten en Edson da Graça presenteren realitycompetitieserie op Veronica

2 december 2022 12:35 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Veronica
In de nieuwe realitycompetitieserie Tough as Nails spelen zes mannen en vier vrouwen de hoofdrol. En niet zomaar een. In het dagelijks leven stropen ze hun mouwen op, werken ze lange dagen en maken ze hun handen vies.

De presentatie is in handen van Jelka van Houten en Edson da Graça.

Competitievorm

In Tough as Nails worden individuele uitdagingen aangegaan en groepsopdrachten uitgevoerd. Er is een individuele hoofdprijs van 10.000 euro beschikbaar. Er wordt getest op uithoudingsvermogen en teamwork. Van vuilnismannen tot loodgieters en van beroepsvissers tot havenarbeiders. Allemaal zetten ze de schouders eronder om de wedstrijd te winnen. 

Teams

De vaste teams van vijf kandidaten nemen het wekelijks tegen elkaar op in 5-tegen-5-teamchallenges waarmee geld voor de groep te winnen valt. Om individueel ook in de running te blijven voor het geldbedrag, moeten ze zware uitdagingen aangaan. En je gaat niet voor het einde naar huis. Als je afvalt in het individuele stuk, moet je wel mee blijven doen aan de groepsopdrachten.

Tough as Nails is vanaf 9 januari elke maandag om 20.30 uur te zien bij Veronica én elke maandag vooruit te kijken via Prime Video.

Meer over