Grote plannen voor de toekomst

Nieuwtjes over twee families van Een Huis Vol

3 februari 2023 13:26 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Stijn Ghijsen
Aflevering na aflevering kijkt er een miljoenpubliek naar Een Huis Vol. Recent is er weer een seizoen geweest en er is nieuws over twee van de bekende grote gezinnen. Familie Jelies zet hun huis te koop en vader Iven van familie Cudogham schreef een boek.

Allereerst de familie Jelies die zegt grote plannen te hebben voor de toekomst. In het gezin runnen moeder Janneke en vader Johan een gezin met negen kinderen. Het huis met acht kamers staat inmiddels te koop en of de familie in de Noordoostpolder blijft, is een groot vraagteken. 

Berichten plaatsen

De familie Jelies is erg actief op Instagram en post een groot bericht met de volgende quote: "Het was de bedoeling om het al eerder te vertellen, maar dat lukt gewoon echt even niet. Anders hadden we jullie al lang op de hoogte gebracht. Al hebben wij nog zulke grote plannen, één ding heb ik geleerd de afgelopen weken. Wij hebben het potlood in handen, dus het kan nog uitgegumd worden, maar God heeft de pen in handen."

Reacties

Onder de Instagram Post wordt druk gespeculeerd over de plannen van de familie. Gaan ze net als de familie Kraan emigreren? Of blijven ze wel in de buurt van hun geliefde Urk? Het blijft nog even geheim. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fam jelies (@famjelies)

Cudogham

Vader Iven van de familie Cudogham heeft zijn handen vol aan zijn gezin met zeven kinderen en toch heeft hij ergens nog ruimte gevonden om een boek te schrijven. In het boek deelt hij hoe het is om papa te zijn en hij deelt weetjes over zijn eigen huishouden. Hij bespreekt allerlei opvoeddilemma's, geeft hij de hoognodige tips aan andere ouders en deelt hij een aantal grappige anekdotes.

Meer over