Nominaties Zilveren Radiosterren 2013 bekend

De genomineerden voor de Zilveren Radioster Man en Vrouw zijn bekend gemaakt door de organisatoren van het jaarlijkse RadioGala. 

Ook dit jaar blijken er weer de nodige bekende namen een plekje op de nominatielijst veroverd te hebben.

Genomineerden Zilveren Radioster Man 2013

De drie kanshebbers voor de Zilveren Radioster Man zijn Gerard Ekdom (AVRO, 3FM), Edwin Evers (Radio538) en Bert Haandrikman (KRO, Radio 2). Edwin Evers is al acht keer eerder genomineerd en won de prijs drie maal, ook Gerard Ekdom heeft al twee zilveren sterren op zijn naam staan. Voor Bert Haandrikman, die onder meer Tijd Voor Twee en Helemaal Haandrikman presenteert, is het zijn allereerste nominatie.

Genomineerden Zilveren Radioster Vrouw 2013

De Zilveren Radioster Vrouw gaat in elk geval naar een 3FM-dj, want alle genomineerden zijn daar te horen. Het betreft Claudia de Breij (VARA, 3FM), Roosmarijn Reijmer (VPRO, 3FM) en Annemieke Schollaardt (TROS, 3FM). Roosmarijn Reijmer is voor de derde maal genomineerd, maar heeft in tegenstelling tot haar concurentes de prijs nog nooit gewonnen. Schollaardt won haar ster in 2011, terwijl Claudia de Breij in 2006, 2007, 2009 en 2010 als winnares uit de bus kwam.

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 14 november tijdens het RadioGala van het jaar, waarin ook de winnaars van de AVRO Gouden RadioRing en de Marconi Awards bekend worden gemaakt.Het gala wordt vanaf 20.00 uur live uitgezonden op Radio 2 en is online met beeld te volgen via 101TV en radioring.avro.nl

Reageren