NOS lanceert nieuwe website

De NOS heeft dinsdagnacht de nieuwe website online gezet. De vaste bezoeker moet even wennen, er is namelijk het een en ander veranderd.

De NPO vernieuwde onlangs de app, en sinds dinsdagnacht is ook de website van de NOS in een nieuw jasje gestoken. Volgens de omroep is dit wat de bezoeker wil. “Voor het grootste deel van onze bezoekers is up to date zijn met wat er in de wereld gebeurt de belangrijkste drijfveer om nieuws te lezen. Hiervoor selecteren we de topstory’s. Relevante updates of achtergronden van een topstory worden handmatig toegevoegd.”

NOS

De NOS heeft besloten om enkel en alleen het kersverse nieuws te publiceren. De dossiers zijn sinds dinsdagnacht geschiedenis. “Dat leidde vaak tot heel veel artikelen en sluit niet aan bij de behoefte van de gebruiker die een update wil hebben van het laatste en belangrijkste nieuws. Die behoefte vullen wij in door het laatste nieuws en live beelden aan te bieden.”

Website 

De NOS brengt het laatste nieuws over onder meer sport en politiek niet alleen in geschrift. “Het nieuwsaanbod is snel, breed en waar nodig verdiepend. Beeld staat centraal, inclusief visualisaties.”

Televizier

Het laatste en beste nieuws over televisie vindt je uiteraard op Televizier.nl. Wist je al dat de reeds overleden komiek Seth Gaaikema zaterdag te zien is in het Omroep Max-programma Sterren Op Het Doek?

Meer over:

Reageren