NOS schrapt Andere Tijden Sport voor Cruijff special

25 Maart 2016 14:01 | actualiteiten | Door Televizier

© PRO SHOTS / Action Images

In verband met het overlijden van Johan Cruijff heeft de NOS besloten om de programmering van NPO 1 aan te passen. Andere Tijden Sport vervalt.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

De geplande Andere Tijden Sport over die andere voetbalheld Romario schuift een week op. In plaats daarvan komt de zender met NOS Studio Sport Johan Cruijff.

Reacties

In deze special staat Henry Schut een dag na de dood van Neerlands grootste voetbalheld stil bij de verschillende reacties op zijn overlijden. Vanuit de hele wereld werd in shock en met verdriet gereageerd op het nieuws. Ook schuift verslaggever Joep Schreuder aan die gister in Barcelona, waar Cruijff een bijna mythische status genoot, de emotioneel geladen sfeer proefde. 

Johan Cruijff Arena

Daarnaast is Tom Egbers in de Amsterdam Arena, die wellicht binnenkort wordt omgedoopt tot de Johan Cruijf Arena. Hij doet verslag van de gebeurtenissen rond de oefeninterland Nederland - Frankrijk waarin niet alleen de slachtoffers van de aanslagen in Brussel worden herdacht, maar ook het verscheiden van Cruijf. Tijdens de 14e minuut zal het spel als eerbetoon aan de legendarische nummer 14 gestaakt worden. 

Meer over