Traumahelikopter

Heftig ongeluk bij opnames Jachtseizoen

29 september 2021 14:59 | actualiteiten | Door Jorien Slager

© Wessel de Groot

Bij de opnames voor Jachtseizoen van StukTV is een figurant ernstig gewond geraakt na een val van een brug. Een traumahelikopter moest eraan te pas komen. De gewonde verkeert inmiddels in stabiele toestand.

Het ongeval vond plaats buiten opnames om. De figurant viel van een hoogte van ongeveer vier meter, van de ophaalbrug van de TESO Veerhaven. De gewonde werd daarna naar het ziekenhuis gebracht met de helikopter. StukTV laat via Instagram weten enorm geschrokken te zijn. Gelukkig is de toestand van de figurant stabiel.

Ongeluk

"Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij gisteren enorm geschrokken van een ongeluk dat tijdens de opnames van het YouTube-programma Jachtseizoen heeft plaatsgevonden. Hierbij is een persoon die eerder meespeelde om het team van StukTV tijdens het spel te misleiden, buiten de opnames om, gevallen van een loopbrug. De hulpdiensten zijn onmiddellijk ter plaatse gekomen waarna het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Nadat de ernst van de situatie duidelijk werd, is het afsluitende optreden gestaakt en zijn de opnames gestopt. De familie heeft ons laten weten dat de toestand van hun zoon momenteel stabiel is. Alle betrokkenen hopen op een spoedig herstel."

Jachtseizoen

Jachtseizoen is dit seizoen voor het eerst op televisie te zien, eerdere afleveringen waren alleen online te bekijken. Het ging hierbij om opnames voor het YouTube-kanaal van StukTV voor de serie Jachtseizoen. Daarin jagen Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens op voortvluchtige BN’ers.

Meer over