Leegloop

Ook Olcay Gulsen verlaat RTL voor Talpa

3 Mei 2019 10:12 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© Michel Schnater
In navolging van Linda de Mol, Gordon en Wendy van Dijk maakt ook RTL-ster Olcay Gulsen de overstap naar Talpa Network van John de Mol.

Het nieuws werd vanmorgen aan verschillende media bevestigd door een woordvoerder van Talpa. De 38-jarige presentatrice gaat aan de slag bij een van de Talpa-zenders SBS 6, Veronica, Net 5 of SBS 9. Wat Olcay Gulsen precies gaat doen en voor welke zender, is nog niet bekend.

 RTL Boulevard

Olcay werd bekend als baas van het inmiddels failliete fashionmerk SuperTrash. Sinds 2014 combineerde ze die functie met televisieklussen bij met name RTL. Sindsdien is ze deskundige en reporter bij RTL Boulevard en presenteert ze inmiddels ook eigen programma’s. Afgelopen zomer gooide ze hoge ogen met Beter laat dan nooit, een programma waarin ze een verre reis maakte met ‘oude bekenden’ Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin. Als deelnemer deed ze in 2018 mee aan Wie is de Mol? op NPO 1.

Leegloop bij RTL

Olcay is de zoveelste RTL-ster die overstapt naar de zenders van John de Mol. Inmiddels tekenden Linda de Mol, Wendy van Dijk, Gordon, Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Johnny de Mol ook een contract bij Talpa Network.

Meer over