Nachtelijke uitzendingen

Op1 duikt mét Jeroen Pauw in Amerikaanse verkiezingen

26 september 2020 10:33 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© Annemieke van der Togt/VARA
Jeroen Pauw keert terug bij Op1. De talkshowhost en de medepresentatoren doen namelijk met elkaar verslag van de Amerikaanse verkiezingen.

Op1 zendt de komende weken de drie grote verkiezingsdebatten tussen de twee presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden rechtstreeks uit in speciale nachtuitzendingen. De eerste uitzending, in de nacht van 29 op woensdag 30 september, is namens BNNVARA in handen van Jeroen en collega Sophie Hilbrand.

Vooruitblik

De speciale uitzendingen van Op1 beginnen om 2.30 uur en duren tot 5.15 uur. Voorafgaand aan de debatten wordt vooruitgeblikt met gasten, direct na de debatten volgen de eerste reacties en analyses van deskundigen.

Reeks

De tweede nachtelijke Op1 is in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 oktober. De presentatie daarvan is namens Omroep WNL een zaak voor Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. De nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 oktober sluit de reeks af. Dan zit Jeroen samen met Tijs van den Brink.

Amerika-deskundigen 

Charles Groenhuijsen doet ook een duit in het zakje. Hij is iedere aflevering aanwezig om als Amerika-deskundige zijn mening te verkondigen. Daarnaast geven ook oud-minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders, Amerika-correspondent Laila Frank en Amerika-deskundigen Koen Petersen en Raymond Mens acte de présence.

Meer over