Geen stroom

Opnames van De Bachelorette niet van een leien dakje

9 november 2022 12:23 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Videoland
De opnames van het nieuwe seizoen van De Bachelorette dat te zien zal zijn op Videoland, gaan niet helemaal soepeltjes. Steun en toeverlaat van de nieuwe bachelorette en presentatrice Monica Geuze vertelt in een nieuwe vlog dat ze noodgedwongen een dag uitgesteld moesten worden.

In De Bachelorette is het dit keer model Sylvia Geersen dat op zoek naar haar ware liefde.

Stroom

Volgens de presentatrice was het niet zomaar dat de opnames een dag werden uitgesteld. "Er is iets fout gegaan. De stroom ligt eruit voor alle licht en techniek die we nodig hebben. Nu moet er een generator komen vanuit een stad in de buurt. Dat zou een uur, tot twee uur kunnen duren. Dan ga ik maar even Special Forces VIPS kijken. Wat moet je anders doen?", aldus Geuze in haar vlog.

Van uitstel komt afstel

Wanneer blijkt dat het licht het niet goed doet, wordt besloten om de draaidag op te schuiven. Geuze: "En het wordt een hele lange draaidag. Het is nu al heel laat, je wil ook niet dat het op een gegeven moment alweer licht wordt, omdat het ochtend wordt. We houden de moed erin. Morgen weer een dag."

Verkeerde outfits

En dat is niet het enige slechte nieuws. De presentatrice heeft namelijk de verkeerde kleding meegenomen naar Zuid-Afrika. Het is veel kouder dan ze had gedacht. "Dus ik moet even andere kleren regelen. Ik heb dingen mee die veel te koud zijn. Ik heb het totaal verkeerd ingeschat."

De Bachelorette is vanaf februari te zien op Videoland.

Meer over