In Memoriam

Overzicht extra uitzendingen rond overlijden Peter R. de Vries

15 juli 2021 16:10 | actualiteiten | Door Televizier

© ANP
De grote tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS6 gooien vanavond hun programmering om vanwege het overlijden van Peter R. de Vries. Lees hier wat je waar kunt kijken vanavond.

18:30 uur - RTL Boulevard - RTL 4

RTL Boulevard staat helemaal in het teken van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever werd vorige week neergeschoten nadat hij bij een uitzending van Boulevard aanwezig was en het programma is sindsdien een van de hoofdrolspelers in de zaak. Er was een dreiging over een aanslag op de studio en dus zit het programma nu op een geheime locatie op het mediapark in Hilversum. Vanuit daar maakt de redactie opnieuw een special over hun vermoorde collega. 

20:00 uur - Extra RTL Boulevard - RTL 4

In plaats van de quiz Ik weet er alles van, komt er vanavond nóg een special over Peter R. de Vries van de makers van RTL Boulevard. Over de inhoud van dit programma is nog niet veel bekend.

20:30 uur - In Memoriam Peter R. de Vries - RTL 4

De redactie van RTL heeft een In Memoriam over Peter R. de Vries gemaakt. De misdaadverslaggever was vaak te gast in de programma's van de zender en zal daar gemist worden.

20:30 uur - Extra Shownieuws Peter R. de Vries - SBS6

Ook SBS6 besteedt vanavond extra aandacht aan Peter R. de Vries met een extra uitzending van Shownieuws tussen 20:30 uur en 21:30 uur. SBS6 is de zender die Peter R. groot maakte als tv-ster door zijn Peter R. de Vries Misdaadverslaggever uit te zenden. Verwacht wordt dan ook dat we daar wel een aantal fragmenten van terug zullen zien.

20:40 uur - Extra Op1 met Jeroen Pauw - NPO 1

Jeroen Pauw presenteert vanavond een extra uitzending van Op1 naar aanleiding van het overlijden van Peter R. de Vries. Aan tafel onder andere Saskia Belleman en Wouter Bos. Zelf kan Pauw ook genoeg vertellen over zijn collega Peter R. de Vries; de uitzending van Op1-voorloper Pauw & Witteman waarin crimineel Joran van der Sloot een glas wijn in het gezicht van De Vries gooide staat in het collectieve geheugen.

21:30 uur - Humberto over Peter R. de Vries - RTL 4

Humberto Tan wijdt zijn uitzending vanavond ook weer aan Peter R. de Vries. Vorige week deed hij dat al op de avond na de aanslag op de journalist, en nu dus opnieuw. Aan tafel onder meerHerman Dubois en Wilco Viets en Klaas Wilting om over de moordaanslag en de misdaadverslaggever zelf te praten.

 

Meer over