Patricia Paay helpt tienermoeder in Vier Handen Op Eén Buik

18 juni 2014 12:00 | actualiteiten | Door Televizier

BNN komt met een nieuwe reeks van Vier Handen Op Eén Buik. De omroep heeft opnieuw een groot aantal bekende moeders gestrikt voor het programma. 

In Vier Handen Op Eén Buik steunen bekende Nederlandse vrouwen acht tienermoeders tijdens hun zwangerschap, bij de bevalling en daarna. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de moeders geen puinhoop het hun eigen leven, en dat van hun baby maken. 

De BN’ers

BNN heeft voor de nieuwe reeks acht bekende moeders weten te strikken.Tatum Dagelet, Leontien van Moorsel, Patricia Paay, Tanja Jess, Froukje de Both, Tooske Ragas, Barbara Barend en Ellemieke Vermolen maken zich dit seizoen sterk voor het lot van de jonge moeders. 

Eerste aflevering

In de eerste aflevering helpt Tatum Dagelet de vijftienjarige Toria uit Middelburg. De actrice had het tijdens de opnames niet altijd even makkelijk. "Vier handen op één buik is een waanzinnig en bijzonder programma om te mogen maken. Het was een enorme uitdaging Toria te mogen begeleiden, niet makkelijk, maar uiteindelijk wel dankbaar!", aldus Tatum. 

Fajah Lourens zette zich vorig seizoen in voor de tienermoeders. Ze vertelde openhartig over deze bijzondere ervaring.

Meer over