Zakenvuur

Pernille La Lau krijgt een eigen talkshow bij RTL4

3 november 2023 10:19 | actualiteiten | Door Esther Hut

© William Rutten

Lang hoeft Pernille La Lau niet bij de pakken neer te zitten na het stoppen van Koffietijd, want de presentatrice krijgt een eigen wekelijkse talkshow bij RTL4.

 

Het is een droom die uitkomt voor haar.

Zakenvuur

De wekelijkse talkshow heet Zakenvuur en zal vooral gaan over ondernemerschap. In het AFAS Theater in Leusden ontvangt Pernille verschillende gasten uit het zakenleven en hoopt ze andere ondernemers te inspireren. “Zie het als kruisbestuiving, co-creeren. Het is een beweging voor iedereen met een ondernemende geest, met vuur en drive in hun vezels,” laat ze op haar Instagram weten. “Dit is al zo lang mijn droom, om een beweging als deze van de grond te krijgen.”

Koffietijd

Pernille was jarenlang presentator van Koffietijd, maar door de tegenvallende kijkcijfers besloot RTL afgelopen mei de stekker uit het programma te halen.  Na het stoppen van het programma liet de presentatrice al weten de zakelijke kant op te willen gaan.

Bijzondere verhalen

“Met mijn werk in het zakenleven met onder andere het begeleiden van zakelijke presentaties en zakelijke storytelling en verandertrajecten voor teams ben ik ook al lang actief ondernemer. Tijdens die contacten heb ik zoveel bijzondere verhalen opgepikt waarvan ik dacht; die moeten echt gehoord, gezien en gevoeld worden! Dankzij Zakenvuur gaat dat nu gebeuren.”

De eerste uitzending van Zakenvuur is vanaf zondag 14 januari te zien op 10:30 uur op RTL4.

Meer over