Tot een veroordeling

Peter Gillis weet het zeker: zijn realityshow gaat gewoon door

20 juli 2023 14:12 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© ANP
Volgens Peter Gillis hoeven de mensen die hopen dat Familie Gillis: Massa is Kassa van de tv verdwijnt, beter hun adem niet inhouden. De realityserie blijft voorlopig gewoon bestaan. 

Nu ja, in ieder geval totdat Peter de bak indraait of een boete krijgt. Peter Gillis vertelt het in een interview aan Story: "John de Mol heeft altijd gezegd: ‘Zolang er geen veroordeling is, draaien we gewoon door." Dat er werd doorgedraaid werd al duidelijk omdat Peter dat een paar weken geleden al aan RTL Boulevard liet weten. Na de commotie die dat veroorzaakte werd aangenomen dat Talpa wel zou stoppen met de door rechtszaken en dwangbevelen overstelpte Peter Gillis. 

Saboteren

Maar Peter laat zich niet uit het veld slaan door een aangifte meer of minder. Hij vindt dat het aan anderen ligt. "Ik denk dat de mensen massaal bezig zijn geweest om de boel te saboteren en Petertje van de buis te krijgen. Dat is niet gelukt!”

Seizoen 11

Talpa en John de Mol wachten dus echt tot Peter Gillis wordt veroordeeld voor de mishandeling van zijn ex Nicol Kremers. Pas dan houdt het op met Massa is Kassa. Tot die tijd kunnen we gewoon een elfde seizoen verwachten. 

Meer over