Peter R. de Vries in nieuw seizoen Ranking The Stars

11 juni 2014 13:08 | actualiteiten | Door Televizier

De kandidaten van het nieuwe seizoen Ranking The Stars zijn bekend. Het vaste team wordt iedere aflevering aangevuld met diverse BN’ers.

Presentator Paul de Leeuw heeft dit jaar weer een bataljon aan BN’ers tegenover zich zitten. Hij maakte in de ochtendshow van Giel Beelen de eerste kandidaten van Ranking The Stars bekend. 

De BN’ers

Het team dat elke week terugkeert bestaat uit Richard Groenendijk, Edsilia Rombley en Freek Bartels. Het vaste team wordt in de eerste aflevering aangevuld door Tim Douwsma, Marc van der Linden, Toprak Yalçiner, Cilly Dartell, Milika Peterzon en Christina Curry. De dochter van Patricia Paay krijgt in de eerste aflevering ook nog eens bezoek van haar moeder. 

Peter R. de Vries

Ook liet Paul de Leeuw een zeer opvallende naam vallen tijdens de radio-uitzending op 3FM. Peter R. de Vries maakt volgens de presentator dit seizoen zijn opwachting in Ranking The Stars. Welke houding de misdaadverslaggever annex voetbalmakelaar zichzelf aanmeet moeten we afwachten. Er wordt in ieder geval genoeg champagne gedronken.

Het is niet erg als de misdaadverslaggever het dure drankje over zich heen krijgt. De vlekken gaan er een stuk makkelijker uit dan de rode wijn die Joran van der Sloot eerder over hem heen gooide.

Meer over