Peter R. de Vries, Wouter Bos en Rita Verdonk in laatste uitzending Pauw en Witteman

In de laatste extra lange uitzending van Pauw en Witteman ontvangen Jeroen en Paul een groot aantal gasten. Onder andere Peter R. de Vries en Frits Wester schuiven bij het presentatieduo aan tafel.

Nog één keer zijn Bart Chabot, Peter R. de Vries, Mohammed Enait, de Ashton Brothers, Frits Wester, Wouter Bos, Rita Verdonk en Henk Bleker te gast in Pauw en Witteman.

Spraakmakers

Volgens de VARA zijn dat ‘de smaakmakers die het programma de afgelopen jaren tot het succes maakten wat het geweest is’. In een twee uur durende uitzending bespreken Jeroen en Paul samen met hun gasten de afgelopen acht jaar van hun talkshow.

Joran

In die acht jaar is er heel wat gebeurd in Pauw en Witteman. Zo gooide Joran van der Sloot een paar seconden na de aftiteling een glas wijn in het gezicht van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, na een gesprek over de verdwijning van Natalee Holloway.

Mohammed Enait

Ook memorabel was het moment dat advocaat Mohammed Enait boos wegliep van de Pauw en Witteman tafel. Jeroen en Mohammed waren in discussie over de multiculturele samenleving toen een geërgerde Jeroen zei: “Omdat de profeet Mohammed een muts draagt, doe jij het ook?”. Toen de zapservice vervolgens werd ingestart, liep Enait boos weg van tafel.

Jeroen en Paul beginnen vrijdag zoals gewoonlijk om 23:00 uur met hun programma en zullen de kijker om 01:00 uur voor de laatste keer een goede nacht wensen.

Pauw en Witteman stopt onder andere omdat de gezondheid van Paul te wensen overlaat.

Meer over:

Reageren