Wel of niet?

Peter van der Vorst laat zich uit over vroegtijdig afgebroken The Voice of Holland-reeks

3 januari 2023 09:32 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA BART MAAT
Peter van der Vorst acht de kans heel klein dat het laatste seizoen van The Voice of Holland ooit nog zal worden uitgezonden op RTL4. Dit laat de programmadirecteur weten in een interview met Veronica Superguide.

Dit nieuws zal echter weinig mensen verbazen.

Lees ook: Uploaden BOOS-aflevering over The Voice ging bijna mis 

The Voice of Holland

Het twaalfde seizoen van The Voice of Holland was vorig jaar pas net aan de gang toen de veelbesproken #Boos-video online kwam. RTL besloot daarop om het programma direct van de buis te halen. Sindsdien is er een hoop gebeurd, maar tasten de kandidaten van dit seizoen nog in het duister. Zal hun optreden ooit nog op nationale televisie worden uitgezonden? Nee, zo denkt Peter van der Vorst. "Die kans is heel klein. Nee, daar ga ik niet vanuit", zo stelt hij deze week aan Veronica Superguide.

Onderzoek door ITV

Volgens hem is dat ook nog niet ter sprake gekomen: eerst moet het onderzoek nog worden afgerond. "Natuurlijk had ik dat graag al gezien, ook zodat iedereen die hierdoor is geraakt, het kan afsluiten", vertelt hij over het onderzoek dat ITV heeft ingesteld. "Maar als je zo'n onderzoek doet, moet je het goed doen. Als ze die tijd nodig hebben, dan is dat maar zo." 

Wordt dus vast en zeker vervolgd!

Meer over