You'll never walk alone

Pierre van Hooijdonk duikt op in B&B Vol Liefde: De Reünie

27 augustus 2023 11:19 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP

Voor het eerst sinds zijn ongegronde beschuldigingen jegens Ajax-trainer Maurice Steijn, maakt Pierre van Hooijdonk weer zijn opwachting op tv. Niet in Studio Voetbal, waar de analist voorlopig niet welkom is, maar in B&B Vol Liefde: De Reünie.

Speciaal voor de reünie-aflevering van de razend populaire realityshow van RTL, die al te zien is op Videoland, heeft Pierre een videoboodschap opgenomen voor Martijn. De trotse eigenaar van Say Cheese in Thailand is namelijk groot Feyenoord-fan.

Pierre van Hooijdonk in B&B Vol Liefde: De Reünie

Na de confrontatie met Tamara, die Martijns B&B in ijzige stilte verliet, heeft presentator Art Rooijakkers een 'mooie verrassing' voor hem. "Een Ajax-shirt", grapt Art. "Nou, die gaan we niet aandoen en ook niet aannemen", lacht Martijn. Art vervolgt serieus: "We hebben een hart onder de riem voor jou, van een van jouw Feyenoord-idolen." En dan verschijnt voormalig Feyenoord-speler Pierre van Hooijdonk in beeld.  

"Hoi Martijn, Pierre van Hooijdonk hier", begint hij. "Jammer om te horen dat het niet is gelukt de liefde te vinden bij een vrouw. Maar niet getreurd, jouw liefde voor Feyenoord overwint alles. Als ik je een advies mag geven: don't worry, you'll never walk alone. Groetjes!" Martijn glundert. "Geweldig." 

Pierre van Hooijdonk vervangen in Studio Voetbal 

Vanavond is de eerste aflevering van Studio Voetbal sinds de ongegronde beschuldigingen die Pierre van Hooijdonk vorige week doet jegens Ajax-trainer Maurice Steijn. NOS heet Pierre voorlopig niet welkom. In plaats daarvan neemt Andries Jonker, de bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, plaats. Studio Voetbal is om 22.49 uur te zien op NPO 1.

B&B Vol Liefde: De Reünie is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer over