Powned-verslaggever Dennis Schouten mishandeld in Venlo

3 november 2017 14:45 | actualiteiten | Door Televizier

© YouTube - Powned

Dennis Schouten is flink te grazen genomen tijdens opnames in de Venlose wijk Blerick. “Ook de NOS, ANP en zelfs het Jeugdjournaal werden belaagd”, vertelt de geschrokken Powned-verslaggever.

Dennis Schouten was voor een reportage van Powned vertrokken naar het zuiden des lands om verslag te doen van de situatie in de Venlose wijk Blerick. Eenmaal daar ging het mis. “In deze hevigheid is het me nog nooit overkomen, dat ik echt vreesde voor mijn leven. Ook de NOS, ANP en zelfs het Jeugdjournaal werden belaagd”, vertelt hij aan Tubantia.

Mishandeling

Schouten werd meerdere keren geslagen en geschopt. “Onze microfoon werd door een jongen afgenomen, we zijn achter hem aan gegaan samen met de politie. Uiteindelijk zijn mijn cameraman en ik allebei op de grond beland. Er werd geslagen en geschopt tegen mijn hoofd.” Een foto van de aanval op Schouten zie je hier.

“Alles doet eigenlijk pijn. Ik heb pijn in mijn gezicht en een bult onder mijn kin”, legt hij uit. “Ik ben echt nog geschokt.” Gelukkig heeft Schouten vrijdag een dagje vrij om van alle perikelen bij te komen.

Meer over