Veel steun

Presentator Martijn Krabbé geeft update over zijn ziektebeeld

9 mei 2024 11:49 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© ANP RAMON VAN FLYMEN
Presentator Martijn Krabbé heeft donderdag op Instagram een update geplaatst over zijn ziekte. In maart deelde hij dat er een vorm van kanker bij hem gevonden is.

Hij begint zijn bericht met de woorden 'lieve volgers' en dat hij een update van zijn situatie had beloofd.

Steun

Hij wil iedereen bedanken die hem zo gesteund heeft de afgelopen maanden. Hij vertelt dat hij collega's maar ook andere bedoelt, eigenlijk iedereen. 

Scans

"De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit. Het lijkt er op dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen", schrijft hij.

Dankbaar

Hij vertelt dat er verschillende gevolgen zijn voor hem. "Voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken)." Verder stelt hij heel dankbaar te zijn voor het medische team van UMC Amsterdam.

Meer over